Слави Трифонов с 13 въпроса след...

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си...

Мария Нордел изригна срещу Ергенът...

След безумния финал на романтичното риалити "Ергенът"...

Азис си отвори устата за хонорар от 2500

отпечатай новината

02.04.2013 11:15 | Видян 2561 пъти

Азис си отвори устата за хонорар от 2500

Голямата уста на Азис не може да остане затворена за дълго в Къртицата. Мисия, на която той и негови съотборници трябваше да държат една греда заедно часове наред, наредени на дървени трупчета, го накара да се размрънка повече и от популярната от телевизионна реклама примадона, която се превръща в мъж като си изяде десертчето. Азис, обаче, си остана същият. Първо започна да се оплаква как няма да го държи това дърво три часа, вместо да си почива и да яде. Забележката на Рут, че ще издържат, го паникьоса. Той беше готов да се нахвърли на певицата, пише Блиц.

После заобяснява, че усилието не си струвало. "Ако бяха 250 000, и на оная си работа щях да я държа тая греда. Ама те само 2 500".

Разбира се, остава съмнението както в сумата, така и в откровеността на Азис. От една страна всеки е заподозрян, че е "къртицата", от друга той едва ли е толкова глупав, че да се "изтърве" така лесно за хонорарите си.

В крайна сметка на русата Марияна ѝ прилоша толкова, че се наложи да се откаже. Момичето пребледня като платно, а Василка ѝ се притече на помощ, очевидно отказал се от всякакви мисии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !