Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

DJ Martijn Ten Velden с грандиозно парти в България

отпечатай новината

02.04.2013 12:00 | Видян 1680 пъти

DJ Martijn Ten Velden с грандиозно парти в България

Новата енергийна напитка f88  и f18, собственост на световния моден лидер Fashion TV, която преди два месеца стъпи в България, бе представена официално и във Велико Търново. Старата столица отпразнува Празника на града чрез многобройни културни прояви. В най-актуалния клуб "Play" се състоя грандиозно хаус парти със световно известния DJ Martijn Ten Velden, на което всички присъстващи опитаха от актуалното фешън питие,  чието лице Николета Лозанова вече гледаме в тв риалити Къртицата по TV 7.

Един от най-търсените и известни DJ в света - Martijn ten Velden, миналото лято изнесе концерт в Слънчев бряг.  Неповторимият му стил го прави изключително популярен сред почитателите на електронната денс музика. Той споделя, че с нищо не може да се замени емоцията на концертите, която понякога го кара дори да скочи на пулта. На тези, които искат да започнат кариера на DJ, Martijn ten Velden той препоръчва, да не се предоверяват на големи обещания и да прочетат дребния шрифт в договорите си.

Хитовата енергийната напитка пък, след като участва на ревюто на модна къща Романтика Фешън през януари, влезе в най-хитовия роден сериал "Под прикритие", а сега отново се включи в страхотна изява. Идеята на мениджмънта на напитката е тя да е част от всички големи модни прояви в България, за да достигне до максимален брой хора, които избират активния начин на живот. Освен това лятото предстоят още много партита организирани от тях.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !