Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Руши удуши хазайката си

отпечатай новината

04.04.2013 15:30 | Видян 2398 пъти

Руши удуши хазайката си

Певецът Руши Видинлиев удуши хазайката си, докато ѝ стягаше връзките на корсета в новия български филм "Цветът на хамелеона", чиято премиера бе снощи, пише Телеграф.

Синът на милионерката Лора Видинлиева играе младеж на Батко Стаменов, който бива нает от Държавна сигурност под кодовото име Агент Марципан, за да се внедри в читателски кръг. След като си наема квартира, хазайката му (в ролята Йорданка  Йовева) заминава да търси любовта в провинцията. Не след дълго, тя се връща и му заявява, че трябва да делят заедно къщата. Коконата обича да подчертава огромния си бюст в стегнати корсети и често кара квартиранта да затяга връзките.

При поредния напън Батко използва кухненската точилка, с която обаче така затяга връзките, че хазайката Трибаджакова се задушава и издъхва на пода. Той я зазижда с тухли, като слава върху нея любимите ѝ зайци, за да я изкълват.

Първоначално "Цветът на хамелеона" се казваше "Цинкограф" и трябваше да бъде заснет от режисьора Явор Гърдев,но заради друг ангажимент той не можа и неговата работа пое известния оператор Емил Христов. Целият филм е заснет за 28 дни. За финала му е трябвало да има песен, но авторите ѝ поискали 10 000 евро, за да я включат в проекта. Сумата се сторила непосилна за екипа и затова не я купили, научи Телеграф.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !