Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Дрогата съсипва Куката

отпечатай новината

05.04.2013 11:30 | Видян 1938 пъти

Дрогата съсипва Куката

Дрогата буквално съсипва актьорът Мариан Вълев. Новият любимец на зрителите се държи повече от неадекватно и дори се разрева в тв предаване преди седмица. Според приятелите му Куката прекалява с кокаина и това го кара да се чувства напълно объркан и лабилен психически, пише Уикенд.

"Мариян не е на себе си. Шмърка непрекъснато и сменя по 3 настроения в минута. Гони го типична наркоманска чувствителност – ту изпада в блудкава сантименталност и плаче, ту го избива на агресия и се бие, ту разсъждава за смисъла на живота. Трябва незабавно да спре с белия прах – това го погубва", отсичат колеги на Вълев. В някои случаи актьорът поемал по 3-4 грама кокаин на нощ.

Миналата събота например Куката буквално се "направил на щайга" с верни авери в провинциална дискотека. Бедата била в това, че непрекъснато го черпели познати и непознати, а той не можел да отказва.

Иначе в опит за самоанализ Мариян мрачно казва, че напоследък се чувства предаден от всички. Звездата от "Под прикритие" споделя, че все по-рядко влиза в контакт с своите близки, причина да се чувства ужасно самотен. Смята, че това е в резултат на голямата слава в близко време, също и от суетата, която се създава излишно около неговия персонаж в кримката на БНТ Росен Куката.

"Усещам, че се променям, не съм същият", вдига рамене звездата. След серия краткотрайни флиртове обаче Вълев отново останал без приятелка и това започнало да му тежи.

"Всичките му проблеми ще спрат, като престане да шмърка. Толкова е хлътнал, че май вече е за клиника – сам надали ще успее да се пребори", загрижени са приятелите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !