Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Смазващи резултати на TV7 в праймтайма на София и България

отпечатай новината

05.04.2013 14:00 | Видян 2548 пъти

Смазващи резултати на TV7 в праймтайма на София и България

Резултатите на TV7 в София показаха, че Къртицата е най-гледаното предаване с близо 31% пазарен дял, което надвишава пазарния дял за този часови пояс на bTV и Nova, взети заедно (TG Sofia 18-49). С близо 24% пазарен дял Къртицата е най-гледаното шоу и от най-активната и търсена от рекламодателите аудитория (TG All 18-34). Силни страсти, неочаквани обрати и първи номинации в Къртицата за пореден път изстреляха TV7 на върха в близо четиричасовия лайф снощи и в типичния си стил Къртицата създаде главоболия на конкурентите на TV7 при отчитането на пийпълметричните данни тази сутрин.

Страстната любовна драма, разиграла се буквално за часове в Къртицата, между Емануела и нейния възлюбен Никола, залепи близо 23% от телевизионните зрители за екрана (TG All 18-49). Така събиранията и разделите между певицата и нейния любим бяха и най-гледаната и обсъждана телевизионна история в този час. Групата излъчи и първия заподозрян, който впоследстие се оказа и първата жертва на Къртицата. 28 секунди не достигнаха на Михаил Кирков в оспорвания дуел срещу Жени Калканджиева да извоюва мястото си в шоуто и късно снощи той стана първият участник, напуснал Базата.

„Прогнозите ми от миналата седмица категорично се потвърдиха и очаквано Къртицата се възцари над конкуренцията в праймтайма,” коментира данните Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7, NEWS7 и SUPER7.

Високите резултати са единственото предвидимо в Къртицата, където нищо не е такова каквото изглежда и никой не може да има доверие на никого.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !