Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Млада жена изнасилвала момче под 13 г...

В Англия се проведе съдебен процес срещу жена от Лийдс,...

Калина Крумова се отказа от политиката

отпечатай новината

05.04.2013 18:00 | Видян 5692 пъти

Калина Крумова се отказа от политиката

Бившият депутат от "Атака" и впоследствие независим народен представител Калина Крумова се оттегля от политиката. Остава обаче в ефир. Крумова води преговори с досегашните си работодатели от Нова Тв за нов социален проект. Досега тя водеше "Здравей, България", но бе освободена от този й пост, пише vsekiden.

След два месеца ще стане ясно дали ще продължи да работи в тази телевизия, съобщи самата Крумова на специално свикана пресконференция. Ексдепутатката не отговри категорично на въпрос дали ще се възползва от поканата на Николай Бареков, че всеки, който напусне Нова Тв е добре дошъл в TВ7. Тя посочи, че няма значение в коя медия работи, важното е да се занимава с нещата, с които тя иска.

"Няма да се занимавам с политика в следващите няколко години и не съм никоя поред, в ничия листа". Това каза независимият депутат в 41-то Народно събрание Калина Крумова. Тя поясни, че това на първо място е нейно лично решение, защото не желае да става част от всичко, което се случва през последните няколко седмици.

Крумова поясни, че предпочита да остане встрани и да се насочи към хората, които искаха да бъдат чути, но не бяха. Решението й да не се занимава с политика е имало позитивен отговор сред хората, с които е работила досега.

Бившата водеща на сутрешния блок изрази удовлетворението си от работата по закона за сурогатното майчинство и работата по предпазването на децата на улицата от джигитите.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !