Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Освалдо Риос спуква от бой своите 5 жени и 3 деца

отпечатай новината

09.04.2013 18:15 | Видян 21632 пъти | Гласували 1

Освалдо Риос спуква от бой своите 5 жени и 3 деца

Всички хубавици на София обсаждаха под различен претекст хитовия през 90-те години хотел Замъка Хранков в Драгалевци, когато там бе отседнал Освалдо Риос. Идолът от латиносериалите на 90-те години беше истинска сензация у нас. В конкуренцията на финала Юлияна Дончева бе елиминирана от приятелката си Весела Нейнски. Певицата, най-известна с участието си във ВИП Брадър не само свали хубавеца. Но и отлетя с него към Карибите. Върна се с пръстен, но не минаха под венчило, пише Супер 19'.

Вярна на доброто си домашно възпитание, красивата софиянка не пожела да коментира по каква причина приказният й роман с мечтания от милиони жени по света и у нас актьор е приключил. Но е имало защо. Весела, като умно момиче, вероятно е разбрала, че усмихнатия мъж с 24-каратовата усмивка може да бъде и страшен. Вярно, комплимент е за нея да е делила един мъж със знаменитата си колежка Шакира и все пак няма нищо по-ценно от здравето и щастието. А съдбата на Риос показва, че той е най-меко казано труден характер. Само прочетете историята на четирите му брака.

През 80-те години, когато е прост манекен, Освалдо се жени за Сули Диас. Мнозина се чудят защо красивата двойка не си прави деца. Когато дамата го напуска, приятелките й пускат слуха, че Освалдо я е биел.

Никой не вярва да е възможно нежен на вид латинос като него да налага до кръв жена. Затова той си намира следваща половинка. През 1989 г. се жени за журналистката Кармен Доминичи, а от брака им се ражда синът им Гилиано. Това е времето, когато пробива в телевизията. Освалдо прави трите роли, които го правят звезда по света и у нас. След две години на второстепенни ангажименти, му поверяват главния герой  във венецуелския сериал "Касандра", където си партнира с Корайма Торес. След невероятния успех на тв поредицата, която го прочува и в България, го канят да изпълни главната роля в пуерториканската теленовела "Три съдби" – също превърнала се в хит у нас. Третият му хит е участието в излъчения в праймтайма у нас сериал "Вдовицата в бяло".

Докато жъне успехи на екрана, Освалдо е успял да се разведе с журналистката и да се събере с трета съпруга. Това е Дейзи Анет Сантяго. През ноември 1996 г. тя разкрива цялата истина за чудовището с вид на ангел. Дейзи Анет Сантяго го обвинява пред съда в Пуерто Рико, че я е блъскал, че я е влачил до леглото, където я е удрял по главата и я е хапал. Ищцата твърдяла също, че най-малко два пъти, Риос я принудил да има сексуални отношения с него насила. Сиреч изнасилва собствената си половинка.

Втората съпруга на актьора, вместо да мрази наследницата си, свидетелства на процеса и заявява, че многократно е била нападана физически и вербално от Освалдо.

Неговият опасен чар обаче продължава да работи. Така забива латиносензацията в попмузиката Шакира през 1997 г. Заради нея той зарязва сериалите и се посвещава за композирането на албума Donde estan los ladrones?. И до ден днешен феновете на Шакира мразят Освалдо, защото се е държал зле с нея. Макар и световна звезда, тя не избягва от съдбата на останалите половинки на Освалдо. Колумбийката се спасява преди да е минала под венчило със серийния насилник. Тя го напуска през 1998 г., когато третата съпруга Дейзи подава иск за 3,5 млн. долара обезщетение за вредите, които според нея й е нанесъл актьорът.

Той обаче няма намерение да спре с браковете. През януари 2000 г. той се жени за четвърти път. Този път "щастливката" е  Хералдин Фернандес. Тя му ражда син, който е Освалдо III, тъй като самият актьор е кръстен на татко си. Скоро обаче красивата приказка свършва и Риос започва да налага поредната си половинка.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !