Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Радина Кърджилова сменя Николета в "Къртицата"

отпечатай новината

10.04.2013 11:15 | Видян 2224 пъти

Радина Кърджилова сменя Николета в

Принцесата на съвременната драма Радина Кърджилова ще гушне гаджето си Деян Донков довечера в "Къртицата" по TV7, научи Монитор. Тя ще заеме празнината, оставена от Николета Лозанова в Базата.

Плеймейтката си тръгна със сълзи на очи и желанието да бъде близо до Валери Божинов и дъщеря им Никол. На прощаване тя нарочи Гибона като основен саботьор на мисиите в шоуто. "Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива до семейството си. Време е да изпълнявам задълженията си като майка и съпруга. Ако искате слава, тук е мястото. Пари също! Но аз искам любов, затова се прибирам вкъщи", сподели музата на футболните национали и стегна куфари за Верона.

Кърджилова влиза в приключенското риалити с изричното съгласие на bTV, които я вербуваха за втори път в свой хитов сериал. Във "Фамилията" чаровната брюнетка играе безследно изчезналата Ива, голямата любов на журналиста Андрей Марков (Асен Блатечки). Споменът за нея го тласка към ковчежето с мръсни тайни на влиятелния Борис Арнаудов (Стефан Данаилов). Участието на Радина в "Къртицата" ще бъде епизодично, тъй като я чакат не само снимки в сай-фай сагата, но и репетиции в Театъра на армията.

Вече трета седмица Деян Донков кове статут на приключенец в ефира на TV7. Половинката му не посрещна с ентусиазъм екранната му авантюра. "Тя не ми е поставяла ултиматуми. Стана ѝ кофти, защото се разделяме за дълго. Три месеца са, ама аз и по-рано мога да изляза, нищо не се знае. Мисля, че съм подходящ кандидат за четвърт милион лева", сподели преди време за Монитор фаворитът на Сашо Морфов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !