12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Фамилията или Къде е Маги в Стъклен дом Под прикритие

отпечатай новината

10.04.2013 10:50 | Видян 3074 пъти | Гласували 1

Фамилията или Къде е Маги в Стъклен дом Под прикритие

Новият сериал на бТВ Фамилията стартира като за 3 и половина. Големият минус е Асен Блатечки в главната роля. Прав се оказа Иван Ласкин, че ако на “Лошото момче” му вземете цигарата, няма какво да играе.

Знаем му вече всичките финтове, изтъркаха се. А най-странното е защо го събличат толкова, като човекът никак не изглежда добре, та и няма кой да му повярва, че бил голям спортист. Плюсовете на Фамилията са няколко – първо картинката, на места снимана доста интересно.

После Деси Бакърджиева, която както сега разбираме, трябваше да има ролята на Елена Петрова в Стъклен дом, вместо да играе проста секретарка. Находка е и Иво Аръков, от когото повечето хора очакваха да го дава манекенче, а той е най-добър от мъжете, като не броим вечния Ламбо.

Всъщност, другите са пълна нула, което ще рече, че никак не му е трудно да блесне. Яна Маринова, отново брюнетка, тепърва ще се вихри, както и Ваня Цветкова – намигане към току-що приключилия, и Слава Богу, нас ако питате, Седем часа разлика. Ето, че стигаме и до малките издънки.

Радина Кърджилова изглежда все по-добре, но играе все по-зле. Дали е от следствие от Деян Донков или от “бодването” в Хепи? Все ни е тая. Не е ясно по каква причина на някого е хрумнало да вземе Ели Гигова за актриса – симпатично момиче, но не е за тази работа – по-добре да си асистира на червената евродепутатка Илиана Йотова в Брюксел.

Внукът на Гяуров – познатия ни от Забранена любов Мартин, също стои нелепо в новия сериал. Както, да прощава, стоеше кофти и в стария, в който се мъчеше по Нова. Сигурно са му дали ролята във Фамилията с цел отбивка от наема за семейната му къща, която служи за декор на тв поредицата. Все пак имотът се продава от няколко години за 4 милиона евро, така че сумата за аренда явно никак не е скромна.

Ако теглим чертата, дотук Фамилията изглежда като, хм, коктейл от Стъклен дом и Къде е Маги с елементи на Под прикритие и със звездни кадри от всички други познати сериали. Ние предпочитаме Дайкири. Или поне Шатовалон.



автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !