Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Жената на Башар Рахал му сложи рога

отпечатай новината

12.04.2013 16:30 | Видян 3022 пъти

Жената на Башар Рахал му сложи рога

Башар Рахал отново преживява семейни драми, одумват го негови колеги. След като едва не съсипа брака си заради изневяра с палавата Елен Колева и слуховете за флирт с Миленита, сега актьорът бил на мястото на жертвата в любовен триъгълник, пише Уикенд.

Най-актуалната клюка в театралната гилдия е, че Башар е рогоносец и съпругата му Калина най-сетне си е отмъстила за многобройните му кръщкания с колежки. Тъй като се издържа сама в САЩ, а освен това гледа без чужда помощ двете си деца от актьора, тя не могла да преглътне с лекота предателството на мъжа си.

Госпожа Рахал от години живее в Америка, където работи като изпълнителен продуцент в голяма местна телевизия. Именно там завъртяла флирт със свой колега новинар. За интригата обаче се разчуло бързо, тъй като любовникът на Калина бил известен и личният му живот се следял под лупа. Калина, разбира се, отричала слуховете, но въпреки това актьорът бил много разстроен.

"Башар е в депресия и не знае какво да прави. И през ум не му минава да развали брака си, който спаси с толкова усилия. Но и се чуди как да укрепи семейството тъй като засега се налага да остане далеч от него", разказват близки на актьора.

Рахал се надявал жена му да си дойде в България с децата за Великден и да изгладят недоразуменията, след като се приберат. Тя обаче не можела да си вземе почивка и засега проблемите им остават неразрешими.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !