12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ищар разплака българската публика

отпечатай новината

16.04.2013 10:15 | Видян 1644 пъти

Ищар разплака българската публика

Две зали с фенове на ISHTAR се разчувстваха при звуците на лиричната българска песен „Облаче ле бяло“. За първи път певицата пее тази песен в съпровода на великолепния хор ЕУФОНИКА. Реакцията на публиката много развълнувала ISHTAR. По този повод световната звезда е отворена за нови предложения за български мелодии.

Две малки момичета не се поколебаха да предложат свой текст за песен  на уърлд мюзик кралицата ISHTAR броени часове след концерта й в събота в ресторантски комплекс Te Quiero (бул. България 56А), където се състоя официалното й афтър парти.

Това бе една от ревниво пазените изненади от екипа на испанския ресторант, който поощрил ученичките Селин и Ивана смело да подарят текста си на израелската красавица.

Според очевидци, след внимателен превод от български на английски, Ищар била впечатлена от лиричния текст на момичетата и вече имала идея за звученето, което щяло да бъде с автентичен български аранжимент. Певицата изрази желание да го включи още в следващата си студийна творба.

Известна с любовта си към нашата култура, Ищар с охота пийнала от специалната селекция българско бяло вино, поднесено й от професионалния екип на Te Quiero. Красавицата с явна наслада похапнала и от богатите плата испански морски дарове, известен специалитет на „Те Quiero”, лидер в испанската кухня у нас.

Блондинката с любопитство пробвала и няколко вида иберийски риби и със задоволство отбелязала, че въпреки че обожава България, е щастлива автентичният испански вкус за миг да я пренесе мислено в любимите й каталунски ресторанти.

„Пътувала съм навсякъде по света, но никъде другаде не съм яла по-вкусно приготвен морски език“, сподели впечатлена Ищар.

Не за последен път Ищар си тръгна от България с усмивка и подаръци домашно вино и бяло сирене, както и с увереността, че съвсем скоро отново ще се завърне на наша земя.

В последната вечер във Vitosha Park Hotel ISHTAR споделя, че обожава българската публика и че въпреки огромната умора покрай световното си турне, енергията на хората я е заредила много положително и й е дала сили да направи два фантастични концерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !