Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Лияна влезе сред руските топ албуми

отпечатай новината

16.04.2013 11:00 | Видян 1747 пъти

Лияна влезе сред руските топ албуми

Звездата на "Сънни мюзик" Лияна,  присъства ударно в селекцията на музикалния сайт www.topalbums.ru, съдържащ най-добрите албуми и компилации на руския пазар.  Красивата изпълнителка  е единствената чуждестранна певица, която присъства в хитови компилации  като „Русский хит стандарт“, „Pop - новое и лучшее“, „Микс вояж  русской музыки“,  „Руский ултра модный“, Руский супер хит“ и още много други.
 
В други албуми като „Главная дискотека Европа плюс“ и „Mega HIT парад 100“, Лияна отново е единствената българска звезда, включена редом със световни изпълнители като Енрике Иглесиас, Давид Гета, Джей Ло, Риана, както и най-актуалните руски артисти. Песните на Лияна и композиторът Мартин Биолчев като „Ох, ох“ и „Изневяра“, явно са сред любимите на руските музикални фенове.

Родната певица  впечатлява не само с глас, но и с перфектната си визия и не случайно клиповете й също са сред най-гледаните.  В края на април талантливата изпълнителка ще снима видео на най-новата си песен, която е с модерно звучене и с потенциал за летен хит.

Снимка: Ники Скерлев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !