Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Най-зле облечените на кино наградите на MTV

отпечатай новината

16.04.2013 12:45 | Видян 1715 пъти

Най-зле облечените на кино наградите на MTV

Певицата Кеша оглави класация за най-зле облечени звезди на кино наградите на MTV в неделя вечерта, научи Dir.bg. Вдъхновена от облеклото на 90-те, изпълнителката комбинира "най-грозните тенденции на десетилетието в едно". Тя се появи в дантелени бели панталони, привличащи нежелано внимание върху лилавото й бельо. Черна жилетка на ресни, бяла блуза на цветя, комбинирани с тежък грим и тъмно червило, каквото не носят дори и най-големите последователи на готик модата, завършваха безвкусната визия.

За изненада на повечето меломани певицата Кайли Моноуг също фигурира в списъка с най-лошо облечени знаменитости на наградите. Австралийката избра рокля с метални отблясъци на Пако Рабан, прозрачна на корема и бедрата, което направи фигурата на певицата да изглежда едра и тромава. С шапка във формата на гигантски фас пък смайваше актрисата Хана Май Лий.

За разлика от тях, "отличничките" Ема Уотсън с ефектен тоалет на Maxime Simoens, бременната Ким Кардашиян с тоалет в черно на модна къща Saint Laurent, Зоуи Салдана с красива флорална пола от Givenchy, Селена Гомес със златен тоалет на Julien MacDonald и актрисата Кери Уошингтън с двуцветна рокля от пролетната колекция на Michael Kors определено радваха окото.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !