Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Холивудски актьор Уилямс Ромео снима в България

отпечатай новината

16.04.2013 15:30 | Видян 1669 пъти

Холивудски актьор Уилямс Ромео снима в България

Холивудския актьор, кикбоксьор и певец Уилямс Ромео бе ексклузивен гост на Биляна Бързакова, която продължава да води авторската си рубрика „Лично с Биляна“ в предаването на бТВ „Преди обед“. Тв водеща бе единствената българска журналистка, която засне атрактивната филмова звезда. Уилямс е в България, тъй като работи по нов проект, за който ще научат зрителите на обедното предаване.

Ромео израства в Хюстън, Тексас, където е отгледан от баба си и от своя чичо Филип. Бързо успява да се сдобие с черен колан, заради уменията си по бойни изкуства. Той стартира кариерата си в Австралия, където се снима във филми и участва в редица тв реклами.

В Холивуд става популярен с участието си в тв сериали „Безследно изчезнали“ и „Шарк“. Уилямс нашумява най-много с влизането си в тв шоу „Американски гладиатори“ , където се състезава като истински гладиатор на ринга. В момента на Ромео му предстоят снимки за нова филмова комедия с участието на Шарън Стоун, Шон Пен и Денис Родман.

Пред Биляна Бързакова Уилямс признава, че има двама сина, но в момента няма жена до себе си. Очарователната шампионка по ски бягане Биляна Бързакова стартира в края на 2012 година своята авторска рубрика „Лично с Биляна“, която се излъчва в предаването „Преди обед“ по бТВ.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !