12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Киану в метрото

отпечатай новината

17.04.2013 09:45 | Видян 2560 пъти | Гласували 1

Киану в метрото

Този човек, четящ вестник в метрото е Киану Рийвс . Той е от проблемно семейство. Баща му е бил арестуван, когато бил на 12 години за търговия с наркотици, а майка му е била стриптизьорка. Семейството му се премества в Канада и там той има няколко втори бащи.

Той гледа приятелката си как умира. Предстои им да се оженят, а тя загива в автомобилна катастрофа. Преди това, загубват бебето си. От тогава Киану избягва сериозни връзки и да има деца.

Един от малкото холивудски звезди без "Имение". Киану казва: "Аз живея в апартамент, имам всичко, което ми трябва по всяко време, защо да избера празна къща?"

Един от най-добрите му приятели Ривър Фоеникс (брат Хоакин Фоеникс), умира от свръхдоза. Почти в същата година бащата на Киану е арестуван отново.

Малката му сестра е болна от левкемия. Днес тя вече е излекувана, а той дари 70% от хонорара си от филма "Матрицата" на болници, които лекуват левкемия.

На един от рождените си дни, отива в малка сладкарница и си поръчва торта. Разговаря с отбиващите се при него фенове и им предлага по парче от тортата.

Той не разполага с бодигардове, не носи модни дрехи.

Когато го питат за "Тъжния Киану " (нашумял псевдоним, по повод папарашки снимки, уловили го да се храни, седящ сам и тъжен на една градска пейка), той отговоря:"Вие се нуждаете да сте щастливи, за да живеете, аз - не ."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !