Графа се завръща като треньор в...

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България –...

Дарин Ангелов заби секси гимнастичка

Панелистът на Гала Дарин Ангелов заби гимнастичката...

Марта Вачкова стана министерша на Владо Пенев

отпечатай новината

18.04.2013 10:00 | Видян 3022 пъти

Марта Вачкова стана министерша на Владо Пенев

Марта Вачкова най-сетне изпълни мечтата на героинята си от „Шоуто на Канала" Сийка да е жена на министър. Актрисата се изживява досущ като министерша, откакто най-добрият й приятел и бивш любовник Владо Пенев стана шеф на културата в служебния кабинет. Щерката на Григор Вачков се е заела съвсем насериозно да играе ролята на негова съпруга, одумват го подчинени в министерството. Владо и Марта имаха връзка преди много години, но въпреки че вече не са гаджета, останаха добри и верни приятели и са неразделни в ежедневието си, пише vsekiden.

Затова Вачкова се чувствала длъжна да е до него и в този труден момент, когато освен на сцената Пенев трябва да се изявява и като администратор в Министерството на културата. Марта е плътно зад гърба му в „най-тежките" моменти - на софрите по време на различни събития и държавни церемонии. Тя доброволно поела грижата да го придружава навсякъде, където протоколът изисква Пенев да е с дама, а това е предимно по коктейли и светски мероприятия.

Вачкова била неслучайно първият човек, на когото Пенев звъни за съвет, когато получава предложението от президента Росен Плевнелиев да стане министър в служебния кабинет. Марта, която вече мнозина нейни колеги наричат „госпожа министершата", а тя никак не се обижда, и сега държала телефона си постоянно включен, за да може актьорът да я намира, когато има нужда. Тя го съветвала дори за дребни неща като това какво да облече или как да реагира в определени ситуации.

Тя не смеела да връхлита в кабинета му в министерството по всяко време, но за сметка на това пък сама му звъняла по 5-6 пъти на ден, за да се осведомява за програмата чу. Вечер, когато Пенев трябвало да присъства на някакво събитие, Марта била пак на първа линия. Актрисата се гордее много със своя министър и споделя, че съжалява, че навремето не е минала под венчилото с Пенев, докато отношенията им били все още интимни и делели бурна страст.

Снимка: dartsnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !