Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джина Стоева свири на цигулка

отпечатай новината

19.04.2013 17:30 | Видян 2429 пъти

Джина Стоева свири на цигулка

От доста дълго време Джина Стоева е увлечена по това да чете за живота и творчеството на едни от най-емблематичните личности в цял свят. Преди около месец певицата попада на биографията на Паганини, която изчита буквално на един дъх. Звездата на "Ара мюзик" е толкова впечатлена от неговия талант, че решава в следващата й песен задължително да има акомпанимент от цигулки.

"Паганини е бил уникален във всяко едно отношение. Неговият живот и творчество толкова ми се набиха в съзнанието, че реших в следващия ми проект да присъстват цигулки без значение под каква форма. Даже исках да се запиша и на уроци, но не ми стигна смелостта" – разказва Джина.

Въпреки това по време на снимките на най-новото ѝ видео "Писано ни е", в което участват трима ученици от Национално музикално училище "Любомир Пипков"- София, певицата получава своите първи уроци по това как се държи цигулка и как се свири на нея.

"Изобщо не е така лесно, както изглежда, но пък се оказа, че имам данните да стана цигуларка" – споделя магнетичната певица.

В "Писано ни е" виждаме Джина Стоева в ролята на влюбена жена, която търси присъствието на своя любим във всеки едни предмет и вещ. Във видеото певицата залага на романтични рокли в лилави, червени и златисти нюанси, дело на дизайнерката Виргиня Здравкова, всяка от които подчертават магнетизма на певицата и перфектната ѝ фигура.
 
Интересна подробност е, че текстът на "Писано ни е" е почувстван и написан от самата певица. Веднага щом чула музиката Джина взела лист и химикалка и думите сами започнали да се нижат от само себе си.

Гледайте "Писано ни е" само по Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !