Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Койна възмути зрителка в театъра

отпечатай новината

22.04.2013 12:15 | Видян 1696 пъти

Койна възмути зрителка в театъра

В началото на годината актрисата Койна Русева бе помолена от зрителка да загаси цигарата си в представлението NORDOSТ в Младежкия театър, научи Супер 19'. Действието предполага героинята на Русева да запали цигара, което възмущава дама на средна възраст в залата. Тя обяснява на разпоредителката, докато Койна се опитва да продължи репликите си, че има забрана за пушене в закрити пространства, че е алергична и че димът й  действа зле.

„Подобно поведение може да доведе актьорите на сцената до микроинфаркт и да съсипе цялото представление. Добре е да се знае, че в театрите са взети всички мерки за сигурност, има дежурен пожарникар, а специални писмени разпоредби позволяват палене на цигара, когато действието го изисква. Не нарушаваме закона”, категорична е Русева.

Според актрисата има далеч по-интелигентни начини за реакция в подобни ситуации. Ако не се чувства добре, зрителят може тихо да излезе от залата, без да пречи нито на представлението, нито на публиката. “Обратното означава нарушаване на личното пространство на актьора“ коментира тогава Русева. „Разбирам, че не можем да се харесваме на всички, но подобно неандерталско поведение не приемам. Питам се къде отиде културата ни на уважение към работата на другите хора?!”, възмущава се Койна. Според зрители обаче, от театрите трябва да предупреждават, когато актьорите пушат в представленията, защото законът е един за всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !