12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Деян Донков скочи на Блатечки

отпечатай новината

22.04.2013 12:30 | Видян 4334 пъти

Деян Донков скочи на Блатечки

Само преди седмица зрителите станаха свидетели на това как Деян Донков изревнува гаджето си Радина Кърджилова от Асен Блатечки , научи Супер 19'. „Ти знаеш ли, че тоя човек се снима в чалга клипове”, попита Деян в своята избраница, когато тя му сподели, че се връща от снимки, в които си партнирала с магнетичния си колега. На излъчените кадри от риалитито Къртицата Донков докара до рев по-младото си гадже и видимо я изревнува от Блатечки . Радина не издържа на чалгата, която звучеше по време на празненството по повод сватбата на Емануела, и изпадна в истерия.

„Не ми е хубаво тук, идвам от по-цивилизовано място” , избухна в истерия красивата актриса. „И кое му е цивилизованото на мястото, от което идваш?”,  опита се да я засегне Деян . „Хората” , бе лаконичният отговор на Радина. Според клюката Деян не успява да приеме факта, че Кърджилова се чувства по-добре в компанията на Блатечки и побърза да заяви пред цяла България, че Асен не е цвете за мирисане.

Според клюката в артистичните среди, навън освободената актриса излиза навсякъде само с Деян , който дори не диша без нея. Актрисата, чиято кариера тръгна стремглаво нагоре след участието й в  Стъклен дом буквално е забравила значението  на думата свобода поне по отношение на гаджето си. Тя е забравила буквално всичките си приятели и се е превърнала в бледа сянка на Донков.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !