Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Първият концерт за тийнейджъри - LOVE STORY

отпечатай новината

25.04.2013 10:15 | Видян 1666 пъти

Първият концерт за тийнейджъри - LOVE STORY

Класическата музика завръзва любовна история с любими филмови теми и от това излиза нещо, което си го бива. На 13 май, зала "България" ще се превърне в мястото, където магията на класиката ще се срещне и смеси с енергията на новото поколение. Как е по-добре да се разкаже за една любов - с думи или с музика? Това ще е въпросът!

Харизматичната актриса от Народния театър - Ани Пападопулу и най-обичаният учител в България, поне според сериала "Революция Z" - Юлиан Вергов са тези, които знаят нещо повече за връзката между любовта и музиката, а и са готови да си кажат всичко по темата. За техен ужас обаче, историята на сцената се превръща в един любовен многоъгълник, достоен за описване в роман от няколко тома. Кой в кого ще се влюби и какво общо има оркестърът на Софийска Филхармония и един диригент прелетял океана, за да стане част от тази любовна драма, е трудно да се предскаже.

Световната ни шампионка по бийтбокс Адриана Николова - Печенката се включва ударно, за да покаже, че стиловите ограничения са отживелица, а музиката може да звучи еднакво добре, без значение дали е написана вчера или преди петстотин години. Бийтбоксът се слива с прекрасния звук от цигулката на Веско Пантелеев - Ешкенази. Печенката ще излезе от обичайното си амплоа, за да изпълни ария от операта "Кармен" на Жорж Бизе, пък току виж пленила завинаги с гласа си нечие сърце.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !