12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Яна разплака Орлин на връх рождения му ден

отпечатай новината

26.04.2013 10:45 | Видян 5970 пъти | Гласували 1

Яна разплака Орлин на връх рождения му ден

Бившата приятелка на певеца Орлин Павлов се изгаври жестоко с него навръх рождения му ден, пише pravda.bg. Двамата се опитаха да залъжат всички като се престорят на двойка по време на купона по повод рождения ден на Орлин. От доста време насам в общественото пространство се носи мълвата, че Яна Акимова живее с партньора си в “Денсинг старс” Петко Димитров.

От обкръжението на певеца разказват, че танцьорката се появила на купона, но със сериозно закъснение, както всъщност очаквали всички. Рождения ден на Орлин Павлов уважиха доста колеги от музикалната гилдия, сред които Влади Ампов-Графа, Марияна Попова, Любо от “Те”, Мария Илиева и още много други.

За мнозина от тях не останал незабелязан фактът, че любовта между Орлин и Яна отдавна е отлетяла. Това била и основната тема на разговор помежду им и постоянно си шушукали. Развръзката дошла, когато настъпил моментът, изпълнителят да духне свещичките на тортата. Едва тогава Яна застанала до него и изявила желание да му помогне. Единственото, което успяла да направи обаче било да разплаче иначе чувствителния Орлин , като му пожелала много любов и да открие пътя към щастието. Очевидци разказват, че думите на Яна се забили като нож в сърцето на Орлин и той не успял да сдържи сълзите си.

Снимка: 24chasa.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !