Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Реалити форматите вдигат рейтинга с фалшиви любовни интриги

отпечатай новината

26.04.2013 13:45 | Видян 3528 пъти

Реалити форматите вдигат рейтинга с фалшиви любовни интриги

Любовните интриги се оказаха единствената формула, чрез която риалити форматите този сезон могат да задържат зрителския интерес. След шумно рекламираните връзки на Луиза Григорова и Явор Бахаров в “Стъклен дом” и на Мариан Вълев и Снежана Макавеева в “Под прикритие”, които се разпаднаха веднага след финалната клапа на сериалите, публиката поставя всяка публична афера под съмнение.

Последният пример за любовна пиар стратегия е промотирането на двойката от “Денсинг старс” - Петко Димитров и Яна Акимова. Сексапилната танцьорка има връзка с певеца Орлин Павлов от предишното си участие в същия формат, но по bTV. Въпреки че от доста време се говори, че двамата са разделени, официално и Яна, и Орлин твърдят, че още са гаджета. В същото време Акимова не се отлепя от новия си партньор в шоуто по Нова тв. Тя беше дамата на Петко Димитров на откриване на обновения му клуб, цяла вечер се умилкваше около него и открито демонстрираше, че компанията му й е повече от приятна. Яна не се посвени дори да целуне в устата Петко пред гости и фотографи, въпреки че е ясно, че така унижава публично Орлин.

Източници на “ШОУ” от “Денсинг старс” твърдят, че връзката между Яна и Петко е фалшива, а целта й е да се поддържа интригата около тяхната танцова двойка. Дори “папарашките” снимки на двамата в басейна, които плъзнаха по медиите, са били старателно режисирани. Орлин Павлов пък старателно избягва всякакви коментари по повод фриволното поведение на половинката си.

Подозрения, че връзката на Део и партньорката му Елена също е фалшива взриви форумите миналата седмица. Официално от “Денсинг старс” твърдят, че блондинът е влюбен в сценичната си партньорка, но двамата все още не са консумирали връзката си и дори още не са се целунали! Део и Елена се събрали, след като той се раздели с дългогодишната си приятелка Лора Караджова. Двамата смятали да обявят официално края на връзката си едва след като приключи предаването. Фактът, че Део и Елена не крият за отношенията си, а напротив - открито говорят за тях, притеснява всички, които познават тв водещия. Той никога не си е позволявал да коментира публично чувствата си дори когато беше лудо влюбен в Лора. “Ако наистина имаха връзка, а Део се е разделил само преди седмици с Лора, никога нямаше да парадира с това в ефир, пред всички. Най-малкото дължи на бившата си приятелка уважение, а той не би я унижил по този начин. Щеше да пази в тайна новата си връзка", коментират феновете на шоумена.

Третата връзка в танцувалното шоу е между някогашната художествена гимнастичка Стелла Ангелова и партньора й Атанас Месечков. И това е единствената любовна история, пламнала в предаването, която на този етап не е предизвикала съмнение у никого. Очевидно е, че разликата в годините не попречи флиртът между двамата, започнал от първата им среща, да се развие в нещо по-сериозно. Стелла сама споделила с останалите участници, че двамата са неразделни и дори ходили заедно на почивка през един от уикендите. След разходката им до Троянския манастир те вече се държали като любовници, категорични са от екипа на “Денсинг старс”. “И преди бяха много близки, но е очевидно, че там е станало нещо, защото се държат съвсем различно и се гледат влюбено. Уж е само химия за сцената, но кой се целува уста в уста ей така?!”, твърдят от предаването. По време на последния лайф, преди контузията на Стела, двамата с Наско провокираха всички с интимна целувка на финала. “Това не може да се изиграе! Между вас има бурна страст, която вече е изригнала!”, заключи и Илияна Раева в ефир, а вместо да коментират, двамата отново се целунаха.

Покрай травмата на гръбнака си Стела получи и публично обяснение в любов от Наско. Тя пък отговори сдържано, но категорично, че не смята да се разделят въпреки контузията. “Исках да уточня с вас, че моята травма е на опашката, не на крака. Но аз следвам инструкциите на докторите и си давам покой и време на тялото ми да се възстанови. Не съм тръгнала наникъде! Аз съм тук! Така че много скоро пак ще мe видите с Наско на сцената на Dancing Stars!! Желая успех на всички тази вечер и въпреки че не съм с вас телом, присъствам духом! Love everyone”, написа Стела във фейсбук.

И в “Къртицата” залагат на любовта, за да отклонят вниманието на зрителите от разгадаването на загадката в детективското предаване. Освен че показаха сиропирано-романтичната идилия на двойката Николета Лозанова и Валери Божинов, истеричната страст на Деян Донков и Радина Кърджилова и сватбата на Емануела и Никола, в предаването се създават и нови двойки. И отново с цел привличане на зрителски симпатии. Гост-звездата 100 Кила поне 10 дни ухажваше Миглена, преди да я награби. Целувката им се случи пък точно в най-романтичния момент - на сватбата на Емануела - пред цяла България и гостите на събитието. Пет дни по-късно 100 Кила замина на турне в Германия, а Миглена изхвърча от шоуто, победена от Жени Калканджиева.

Сега на дневен ред в “Къртицата” е интригата между Любо, Марина и Рут Колева. Още с влизането си в Базата дългучът стана известен с две неща – скандала му с Жени Калканджиева и среднощния щурм в леглото на Марина. Любо продължава да търси близост с блондинката, сменяйки агресивния си подход с джентълменско отношение и хумор. Напоследък обаче той гледа да е все по-близо до Рут Колева, но интимните му попълзения бяха попарени от вкарването в шоуто на гаджето на Рут специално за рождения й ден.

В зависимост обаче какво точно ще решат сценаристите на риалитито, ще стане ясно дали ще има консумирана любовна история, преди да бъде разкрита Къртицата, или ще заложат на романтиката, издават източниците на “ШОУ”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !