Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Анелия с нов дом за 0,5 млн. лв

отпечатай новината

08.08.2008 14:20 | Видян 28452 пъти | Гласували 6

Анелия с нов дом за 0,5 млн. лв

Прекрасна гледка към чисто новия апартамент на фолкдивата Анелия ще се открива от строящия се в момента най-голям мол в София - "Сердика", съобщава в."Експрес".

От офисите и магазините на по-високите етажи ще може да се наднича направо в жилището, което от тази страна е изцяло стъклено.

Анелия се е сдобила с огромен имот в симпатична кооперация в близост до централната улица "Оборище". Апартаментът е много голям и заема половината от последния етаж на сградата. По всяка вероятност е около 200 квадрата, коментират бдителни съседи и допълват, че подобна площ в този район на града струва около половин милион лева.
Анелия на няколко пъти бе забелязана да идва в сградата, за да дава наставления на бригадата майстори, които са в жилището от сутрин до вечер в последната половин година. Входът има собствена охрана, която се грижи да не пуска любопитни и съмнителни лица вътре, но под сурдинка обяснява, че на мястото живее "известна фолкпевица".

Не е ясно дали жилището е платила самата Анелия, или то е последен подарък за нея и дъщеря й Ивон от бившия й съпруг Коко Динев. При всички положения обаче тя и сама може да си го позволи, коментират нейни колежки, добавяйки, че Ани взима от 3000 лева нагоре на участие. Досега тя живееше в апартамента на Динев в "Лозенец".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !