Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Жената на Константин заплашва с бой

отпечатай новината

29.04.2013 11:00 | Видян 8551 пъти

Жената на Константин заплашва с бой

Любовният триъгълник между Райна , Константин и съпругата му Надя отново произведе чутовен скандал, пише Всеки ден. Новата изгора на певеца, която му роди дете и пак е бременна, е бясна на чалгаджийката и дори я заплашва с есемеси.

"Ще те размажа! Готви се за шамари, ако те видя. Знам, че нарочно си нагласила нещата, за да останеш насаме с него", гласяло последното съобщение на младата блондинка към съперницата ѝ.

Надя била убедена, че Райна още е влюбена в мъжа ѝ, и се е заканила веднъж завинаги да я сложи на мястото ѝ.

Бременната хубавица буквално изригнала като вулкан през последните седмици, след като няколко пъти Константин бе сниман по нощни заведения с колежката си. Двамата уж пеели заедно, но съпругата на певеца е убедена, че при първа възможност дългокраката чалгаджийка ще си легне с мъжа ѝ.

Ревността избухнала с нова сила преди ден, когато научила, че Райна и Константин заминават заедно за Лондон и ще изкарат там цяла седмица. Певецът бил категоричен, че посещението е работно и е по-добре бременната Надя да не лети със самолет, за да не се изморява.

Именно тогава търпението на блондинката преляло и заплашила с бой бившата изгора на мъжа си. Тя била убедена, че Райна нарочно е нагласила нещата така, че да пее по-често с Константин по заведения и у нас, и в чужбина, и така да си го върне отново.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !