Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

И Анелия набъбна

отпечатай новината

09.08.2008 09:00 | Видян 62270 пъти | Гласували 6

И Анелия набъбна

Една от последните натурални фолкпевици изгоря! С естесвената си красота този път завинаги се сбогува иначе консервативната Анелия! Само Райна остана без пластики.
Изпълнителката легнала под ножа малко преди старта на лятното турне на Пайнер, твърдят светски клюкари. Тя се доверила на известния столичен пластичен хирург Ильо Стоянов, помпал не един-два звездни бюста. Докторът е безспорен майстор, а неговата клиника е на космическо ниво като технически и други условия в сравнение с много други.
Анелия снабдила деколтето си с най-малките импланти, ако се вярва на мълвата. Тя увеличила обема на гърдите си само с 250 кубика, за разлика от останалите свои колежки, които предпочитат доста по-впечатляващите 400 кубика. Освен това красавицата май е пооправила и други части: ушите, а според някои - и устните.


Дълги години Анелия залагаше на природните си дадености. Не отричаше модерните методи за разкрасяване, но категорично отхвърляше възможността да се подложи на подобни интервенции. Макар и с оскъдна гръдна обиколка, тя бе една от най-харесваните певици. Радваше се на доста висок рейтинг въпреки скромния си имидж, градящ се както на примерно поведение, така и на изрядна и семпла външност.
За разлика от повечето чалгаджийки, заралийката не се стремеше да впечатли с крещяща визия и дързък темперамент. И въпреки това се котираше много добре. Което си е прецедент във фолкиндустрията!
Ако клюката за тунинга на Анелия се окаже вярна, не трябва ли да се запитаме какво е накарало бившата половинка на бизнесмена Коко Динев да се обърне на 180 градуса и тотално да смени имиджа?
Може би отговорът се съдържа в самия въпрос, тъй като едва ли го е направила за чест и слава. Тя ги има в изобилие!
Вероятно причината за неочакваната разкрепостеност на Анелия е по-скоро психологическа. Шокът от раздялата с любимия и фактът, че той вече има нов живот с нейната колежка Емилия, както и дете от нея, може би са отприщили желанието й да мери сили с конкуренцията по първичен начин.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !