Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Мара не пишка с маркови рокли

отпечатай новината

01.05.2013 09:00 | Видян 4311 пъти

Мара не пишка с маркови рокли


Не е лесно да си модна икона, ожали се Мара Отварачката. За да поддържа бляскавия си имидж на фолкзвезда, на нея често й се налагало да облича маркови тоалети, които обаче никак не били удобни. Най-голям дискомфорт дизайнерските дрехи й създавали в нужниците, издава Уикенд. Драма голяма!

„Тези рокли от ревютата, от най-високия клас на марките, са най-неудобни – не можеш да седнеш, а също така много трудно можеш да се изпишкаш“, заяви Мария, позовавайки се на личния си опит. Признанието тя направи в предаването „На кафе“. Пред Гала сексапилното миньонче навлезе в детайли и дори показа С кой точно тоалет няма как да ходи до WC-то – онзи, светлосиния, с който се появи на последните награди на „Планета“. Той е на „Шанел“ и е доста скъп – струва няколко хиляди евро.

Същата рокля притежават и две световни звезди – модната икона Мирослава Дума и актрисата Даян Крюгер, позната с ролята си на „Хубавата Елена“ от филма „Троя“. „Моята обаче е купена направо от ревюто“, изфука се Отварачката.

Тя поясни, че въпросната луксозна дрешка обличала само на сцена. Затова и нямала проблем с ходенето по нужда – налагало й се да стиска само час-два.

Освен роклята „Шанел“ певицата се похвали и с три чанти от същата марка. Цената на всяка от тях е не по-малко от 2500 евро.

Мара показа и дънков тоалет, обсипан с камъни „Сваровски“. С него се била снимала в клип. Микрофонът й от видеото също бил с подобни орнаменти. За жалост обаче й го откраднали. Сега ползвала друг, но не по-евтин.

Гала се изцъкли и на диадемата на певицата от клипа „Брала мома Ружа цвете“. Тя е с истински перли, но Отварачката не назова точната й цена.

„Не ползвам услугите на стилист. Приемам съвети от близките си хора, но накрая си правя, каквото си реша“, обясни Мария. Тя неведнъж е споделяла пред свои познати, че за впечатляващите й дрехи и бижута й помагал най-много любовникът й – милионерският синковец Христиан Гущеров.
 
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !