12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Йорданка Христова призна: Ходя в Куба на лечение, не при Кастро!

отпечатай новината

06.05.2013 14:00 | Видян 3013 пъти

Йорданка Христова призна: Ходя в Куба на лечение, не при Кастро!

"Всички викаха: "Защо постоянно ходиш в тая Куба?" Сега ще призная, че причината толкова често да ходя там, е медицинска. След промените изведнъж се обърнаха нещата на 180 градуса. Загубих близки, като че нямах опора, не знаех на кой свят се намирам," призна във "Всяка Неделя" певицата Йорданка Христова . "Всичко това вече ми се отрази и през 2003 г. направих първата операция. Сега от 7 години имам проблеми с щитовидната жлеза. Ходех до Куба, където посетих онколог. Оказа се , че възелът на десния лоб е много голям. Трябва да взимам лекарства, от тях пълнея. Още обаче не мога да се реша на операция."

Звездата категорично каза, че посещенията ѝ на Острова на свободата нямат нищо общо с Фидел Кастро, както гласи упоритият слух. "Той е по-зле и от мен," коментира тя. Истината била, че посланичката на Куба у нас Тересита Капоте ѝ била много близка приятелка. Тя й казала: "Искам да те види един онкохирург, който е много добър."Заминала, лекарят казал, че мястото на операцията е много близо до ларинкса. Така че било добре да се опита нещо друго. Предложил да влее течност, която да изсуши и унищожи този възел. После имала нова биопсия. Все още обаче не можела да се накани да се оперира и продължава да си пие лекарствата, от които се пълнее, пише Блиц.

"Въпреки всичко, не искам да съм на 20 години. Имах пълноценен живот, но нищо не искам да връщам, "твърди Йорданка Христова . "На 69 съм и не се притеснявам да ги казвам, защото имам приятели, с които растем още. Не чакам с нетърпение рождените си дни, но нямам проблеми с възрастта. Като станах на 20, мислех, че са минали сто години. След това нормално, но след 40, 50... Но това е неизбежно, на всички се случва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !