Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Георги Калоянчев и съпругата му се оженили на инат

отпечатай новината

06.05.2013 17:30 | Видян 3093 пъти

Георги Калоянчев и съпругата му се оженили на инат

Георги Калоянчев и съпругата му се оженили на инат, научи vsekiden.com. Родителите на Валя не харесали зетя си и тя напук на тях му пристанала. Това призна вдовицата на великия актьор в телевизионно интервю. "Ожених се за Калата на инат. Беше едно никакво момченце. Близките ми ми казаха: Как можа нашето хубаво момиче да вземе тоя черен циганин", спомни си Валя и призна,че всеки ден говори с некролога на съпруга си.

Всеки ден казвам на портрета на Георги "Добро утро" и "Лека нощ". Като тръгвам да пазарувам, казвам на некролога на вратата: "Отивам на пазар", на връщане пак се отчитам. Сигурно нещо ми хлопа дъската, коментира тя с чувство за хумор и с тъга заяви, че кара Гергьовден за пръв път без Калата.

Ако не беше майка ми, баща ми нищо нямаше да празнува, призна синът на Калоянчев - Ивайло. Баща му не обичал гости и когато все пак идвали в тях в 23 часа им казвал лека нощ. Иначе стоял над битовизмите - чакал на жена му да му подава дрехите, които да облече. Веднъж се случило сам да се приготвя за празник и по пътя синът му забелязал, че е тръгвал с пижамата си. Е, какво толкова, кой ще забележи, махнал с ръка Калоянчев .

Беше безкрайно добър човек, много го обичах и много ми липсва, каза още Валя.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !