Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Предстои първата репетиция на Елица и Стоян

отпечатай новината

08.05.2013 12:30 | Видян 1657 пъти

Предстои първата репетиция на Елица и Стоян

Българските представители на Евровизия 2013 Елица Тодорова и Стоян Янкулов вече са в Малмьо, където ще се проведе 58-то издание на най-голямото музикално събитие в Европа. Талантливите изпълнители пристигнаха в шведския град заедно с артистите, които ще ги придружат на сцената на конкурса, както и екип на БНТ. Специалните пратеници на телевизията Драгомир Драганов и Васко Йотов ще се погрижат зрителите да не пропуснат най-значимите моменти от българското участие в конкурса. Настроението в българския лагер е повече от положително и изпълнителите с нетърпение очакват да стъпят на огромната и модерна сцена.

Предстоящите две седмици ще са изключително динамични за Елица и Стоян. На 8-ми май в 15:50 часа българско време ще се проведе първата репетиция на България в модерната Малмьо Арена. След това българската делегация ще се отправи към специалната сграда на Евроклуба за първата си среща с журналистите, които ще отразяват събитието в следващите седмици. Стян и Елица ще могат да споделят пред тях първите си впечатления от Евровизия 2013. Следващата репетиция на България ще е на 11-ти май и ще бъде последвана от специална пресконференция.

Генералната репетиция за изпълнителите от втория полуфинал е насрочена за 15-ти май, а на 16-ти българската песен "Само шампиони"  ще премери сили с останалите 16 композиции  във втория полуфинал. БНТ ще го изпъчи на живо в 22 ч. българско време.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !