Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Зрителите пожалиха Деян и Рут

отпечатай новината

08.05.2013 14:45 | Видян 1860 пъти | Гласували 1

Зрителите пожалиха Деян и Рут

Деян Донков и Рут Колева остават в "Къртицата". 60% бе позитивният зрителски вот за актьора и 59,9% за певицата. Гласуването "за" или "против" оставането на двамата в шоуто се наложи, след като те нарушиха правилата и се държаха агресивно с екипа, пише Блиц.

Актрисата Касиел Ноа Ашер защити двамата номинирани за изгонване. Според нея екипът не е бил в правото си да реагира остро, въпреки алкохолните изцепки на Деян и Рут. "Не виждам нищо кой знае какво страшно да се е случило", заяви Касиел и допълни: "Тук не е манастир за девици. И самата "Къртица" е формат, в който могат да се нарушават правилата. Разочарована съм, че ги карате да се извиняват", каза още тя.

"Гузно ми е, че така стана", изплака Рут пред новото си гадже Любо.

"Дадох си сметка какво преживях през последните месеци и година. Сега съм готова на двойно повече усилия, за да остана в шоуто. Заради престоя си в предаването загубих един човек. Но той показа доста негативни качества, които не очаквах. След като видях, че с този човек няма как да бъдем заедно, не искам да губя и друг, който може да ми бъде близък", сподели пред камерите Рут.

"Тя сама е виновна за цялото това нещо. Колкото и да се опита да се изкара жертва, ако беше стабилна, нямаше да се случи това", заяви вече бившето гадже на Рут – Калоян. Той добави, че певицата му е споделила, че от шоуто са я накарали да флиртува с Любо, за да не я дисквалифицират.

Попитан дали е съгласен да сложи официално край на връзката си с Рут, Калоян отговори: "Ами то е ясно – тя вече е с Любо. Но все пак в четвъртък ще се разберем".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !