Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Джорджиа пропя на английски

отпечатай новината

09.05.2013 17:15 | Видян 1247 пъти

Джорджиа пропя на английски

Джорджиа представя първата си песен на английски език, озаглавена Love Devotion. Всъщност това е английската версия на последния сингъл на младата певица на Diapason Records – „Не ми е съдба”. Видеото се върти от днес в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика на Maze,  а текстът е на самата изпълнителка. Красивата пловдивчанка не крие, че винаги е била почитателка на поп и r’n’b звученето и с огромно удоволствие изпяла това парче. „Със сигурност в бъдеще ще заложа и на други композиции с подобно звучене. Признавам, че тези жанрове са ми най на сърце.”, довери Джорджиа. „Надявам се на публиката да й допадне Love Devotion, макар че е доста далече от попфолк звученето.”, каза още хубавицата.

Видеото е дело на творческия тандем Ивомир Пешев и Станислав Савов, които работиха и по предния проект на изпълнителката. Тук обаче са добавени и нови кадри, които не са включени в „Не ми е съдба”. Визиите отново са комбинация между готик и етно елементи. Гримът е дело на Аделина Цанева, а косите – на Анна Илиева.

Освен Джорджиа във видеото участват още три красиви дами. Две от тях са професионалните модели - Надежда Ламбрева и Теди Цветанова, а третата е плеймейтката Гентиана Халити

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !