Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гуинет Полтроу смята, че Крис Мартин е луд

отпечатай новината

11.05.2013 09:00 | Видян 4262 пъти

Гуинет Полтроу смята, че Крис Мартин е луд

Актрисата Гуинет Полтроу заяви, че фронтменът на британска алтернатив-рок и пиано-рок група "Колдплей" - Крис Мартин има характер като на "луд учен". Тя никога не е взискателна към него само и единствено в името на това да запази мира в дома им. 40-годишната блондинка не крие, че бракът между двамата е доста труден:

"Случва се да минаваме през прекрасни времена, но и през ужасни. Мисля, че в това отношение сме като всяка друга двойка. Преди време питах баща ми как той и мама са останали женени в продължение на 33 години, а той ми каза, че просто никога не са искали развод и двамата по едно и също време. Сега и аз съм на мнение, че когато двама души са готови да захвърлят всичко по едно и също време, тогава те се развеждат", сподели Гуинет.

Полтроу обаче се гордее с това, че през по-голямата част е добра приятелка с Мартин: "Смеем се на едни и същи неща, имаме общи интереси, добри приятели сме, което няма как да не ме радва. Аз се старая да се грижа за домашния уют, а Крис е като луд учен. Той е гениален композитор е, но има труден характер. Никога не го питам къде е или кога ще се прибере", каза още Полтроу.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !