Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Емануела защити чалгата: Дреме ми на таралежа!

отпечатай новината

17.05.2013 16:00 | Видян 3174 пъти

Емануела защити чалгата: Дреме ми на таралежа!

Лют спор се завихри в коментарното студио на "Къртицата". Поводът за него беше опитът на културолога и медиен експерт проф. Мирослава Кортенска да направи анализ на посланията в попфолка и поведението на една от бившите участнички в "Къртицата". Проблемът беше, че обект на този анализ стана устатата Емануела . Певицата, която вече не участва в играта, сподели, че още не е простила на 100 Кила за агресивното му поведение. Според нея е недосутимо да се посяга на жена. Колкото до обидите от нейна страна към него, тя се оправда така: "Джордан ми е казал, когато искам да обидя някой ром, да го нарека "циганин" или "мангасар". А Джордан също е ром, пише Блиц.

Тъкмо по темата за възпитанието се намеси Кортенска, която попита певицата коя книга е чела за последно. Оказа се, че по време на престоя си в "Къртицата" тя е изчела цели две – една за манипулиране на хората и друга за това, че мъжете си падат по кучки, “каквато съм аз”, констатира певицата.

Кортенска, обаче, не прие обяснението и изтъкна вулгарните текстове, които Емануела пее. Като този за таралежа в гащите. Културологът не прие обяснението, че това е само метафора, защото "с вашите кръшни движения" посланието вече било друго.

Забележките и анализа на попфолка отприщиха Емануела. Тя започна да се възмущава от това, че хората си правят погрещни асоциации с евтини жени, мутри и т.н. "Това е било едно време. Попфолкът много е ерудирал", скочи тя.

В спора се включи и мъжа ѝ Никола, който упрекна Кортенска, че не е възпитана, защото говори ту на "ти", ту на "вие". Освен това се зачуди как така не понася попфолка, пък го познава в детайли. "Те такива като нея след 12 ч. са на масата в "Син сити", ама сега трябва да покажат колко са гадни", пригласи му Емануела.

Кортенска изобщо не се предаде. Тя продължи с дълбокия си разрез на посланията, които кръчмарското изкуство отправя към младежта. И с критиките си конкретно към Емануела. "Дреме ми точно между панталона. На таралежа", тросна се певицата.

В спора относно възпитанието се включи и Марта Вачкова. "Аз например се боря да не кажа нищо за тия отвратителни неща, които Мира Кортенска е писала за мен", каза тя. "И се чудя какви пари ѝ дават, за да пише това за мен", допълни водещата. Тя се опита да помири враждуващите като им каза, че никой не е длъжен да харесва всякаква музика. Самата тя не понася чалга, но си общува с Емануела и често я кани в предаването си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !