Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Захари Бахаров отказва да играе в театъра, бил на концерт

отпечатай новината

17.05.2013 17:30 | Видян 2727 пъти

Захари Бахаров отказва да играе в театъра, бил на концерт

Две представления на най-хитовата постановка на сцената на Сатиричния театър - "Арт", са отпаднали заради липсата на един от актьорите от трупата, научи Уикенд. Интригата става още по-голяма, след като причината за отлагане на насрочените представления е...концертът на "Бон Джоуви".

Един от актьорите - Захари Бахаров, който е заклет фен на групата, категорично отсякъл, че ще ходи на концерта, без да му пука, че трябва да е на сцената. Не се впечатлил особено и от факта, че 500 зрители са си купили билети за представлението! По тази причина измислил удобното оправдание, че е болен!

Всеки от участниците в "Арт", пиарът и шефът на Сатирата Калин Сърменов дават различен отговор на въпроса защо се отлага постановката, в която играят Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов. Технически проблем, болест на един от актьорите и пътуване в чужбина бяха трите различни версии, подхвърлени на гневните зрители и медиите.

По-голямата част от публиката, които предпочели вместо да гледат рок легендата "Бон Джоуви" да отидат на представление в Сатирата, са закупили билети отдавна. Те хал-хабер си нямали,че постановката е отпаднала от афиша.

В деня на грандиозния концерт в кулоарите на театъра упорито вървяла версията, че Вергов искал непременно да отиде на концерта. Затова и се направил на болен - недопустимо решение за един професионалист!

На въпроса защо "Арт" е свален Захари Бахаров отговори: "А, отлага се по технически причини". Другият от участниците в спектакъла Владо Карамазов обяви, че шофира и не може да говори. Юлиан Вергов пък отказа да обясни защо няма да играе. Директорът на Сатирата Калин Сърменов обясни, че причината била в здравословен проблем на един от тримата му колеги. "Но няма да ви кажа кой е", многозначително приключи разговора Милото от "Седем часа разлика".

Потърсен за коментар на ситуацията, Слав Танев, който отговаря за пиара и рекламата на Сатиричния театър, обясни, че един от актьорите не бил добре, затова на 12 и 14 май две представления на постановката били свалени. "Това не е моноспектакъл и колегите му са свободни да ходят където пожелаят. Затова може някой от тях наистина да е бил видян на концерта на Джон Бон Джоуви.И не е паднало едно, две представления", поясни пред Уикенд Слав Танев. На въпроса обаче кой е болният актьор, пиарът така и не можа да отговори.

Според източници на Уикенд, след като за случая се разчуло, от Сатиричния театър посъветвали актьора да си извади по-дълъг болничен, така че да паднат не едно, а две представления и да се замете истината, че представлението във вторник вечер е паднало от афиша заради рок концерт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !