Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Люси Иларионов танцувал на една сцена с Джеймс Браун

отпечатай новината

20.05.2013 11:45 | Видян 1857 пъти

Люси Иларионов танцувал на една сцена с Джеймс Браун

Люси Иларионов танцувал на една сцена с Джеймс Браун – тази любопитна история поп фолк режисьорът ще разкаже в утрешния епизод на „Стани богат”, където ще бъде в тандем с рок музиканта Наско от Б.Т.Р.

Въпреки сериозните творчески противоречия, двамата ще запеят в един глас в името на децата спортни таланти в неравностойно положение. Ще разберем как всеки един от тях тръгва по пътя на музиката – как Наско е куфял с хилка за федербал пред огледалото, а Люси тръгва на уроци по цигулка, въпреки огромното му желание да стане пианист. Ще се окаже и че Up & Down далеч не е първата група на Люси – преди момчешката банда, още докато е в Плевен, той и Люси Дяковска създават групата Люси & Люси ДеГе. Как Наско се запознава с приятелката си – оперната певица Ивана, и защо в началото тя не му обръща никакво внимание? Какви актьорски предизвикателства предстоят за Люси, кои групи са подгрявали и с какво чувство гледат на мечтите, които са сбъднали?

На 21 май, денят на Св. Константин и Елена, на стола на богатството ще седне още една двойка – не пееща, а танцуваща – Део и Елена. Любов от пръв поглед или от първи танц? Какво казва бабата на Део за връзката им и какво е да имаш брат близнак? На какво се учат взаимно и как се виждат след 10 години?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !