Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Георги Терзиев премаза момиче на пешеходна пътека

отпечатай новината

22.05.2013 09:15 | Видян 1462 пъти

Георги Терзиев премаза момиче на пешеходна пътека

Футболният национал Георги Терзиев блъсна момиче и пострадалата е била настанена в реанимацията в сливенска болница, разкриха източници на блиц. В същото време полицията в града под Сините камъни потвърди неприятната ни новина от по-рано днес, че именно 20-годишният футболист на Черноморец(Бургас) е участвал в пътния инцидент, след който 16-годишна девойка се озова в болницата, пише nestandartno.com

“На 19 май, в 20:19 часа е получен сигнал за настъпило ПТП на пешеходна пътека в кв. ”Сини камъни” на бул. “Стефан Стамболов”.Лек автомобил “Ауди А8”, управляван от 20-годишния Г.Т. е блъснал момиче на 16 години, което е пресичало пътното платно. Пострадалата е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактури на долни и горни крайници и настанена за лечение. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Образувано е досъдебно производство”, съобщиха от МВР.

Източниците на БЛИЦ под Сините камъни споделиха, че 16-годишното момиче е в реанимация, но въпреки това е адекватно и може да разговаря. Трениращата лека атлетика девойка е със счупени ръце, както и един крак. Има множество рани, някои по главата.

Снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !