Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ана Пападопулу, Карамазов, Рачков и Вергов разказаха своите истории

отпечатай новината

29.03.2013 09:10 | Видян 1425 пъти

Ана Пападопулу,  Карамазов, Рачков и Вергов  разказаха своите истории

Събитията True Tales на шотландското уиски Grant’s се превърнаха в традиция и за България. След многобройни успешни събития из цялата страна, най-голямото събитие за 2013 се проведе  в препълнения  Sofia Live Club.

 Grant’s поднесе една наистина вълнуваща вечер на своите гости, които повече от два часа аплодираха историите на актьорите Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Владимир Карамазов и Димитър Рачков, който изненада присъстващите с нова визия. Известният тв водещ Ники Кънчев, Мис България 2012 Габриела Василева, младата и талантлива художничка Мишел Вълчева, тв водеща и актриса Нели Ангелова бяха малка част от популярните личности, които присъстваха на събитието. Повечето от тях си поговориха с Посланика на марката за България Калоян Александров,  който разказа интересни факти около историята на Grant’s.  За трета поредна година Grant’s True Tales събра както медии, публични личности и представители на бизнес средите, така и верни почитатели на скоча.

Българските звезди завладяха всички с харизмата си и със своите лични истории – забавни случки от снимачната площадка, театрални гостувания в страната, от пътувания по целия свят. Гостите искрено се забавляваха и бурно ръкопляскаха на разказите на своите любимци. Девет човека от публиката разказаха свои истории пред публиката и актьорити, и получиха награда от Grant’s.   Важна част от всяко събитие True Tales  е дегустацията на шотландско уиски. Гостите имаха възможност да опитат трите вкуса – Grant’s Family Reserve, Grant’s Sherry Cask и Grant’s Ale Cask. Повече за тях те научиха и от посланика на Grant’s за България – Калоян Александров, който разказа любопитни факти за Grant’s.  

Историята на марката започналa през 1886 година, когато  Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започнали строежа на дестилерияta. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години история на компанията са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.   Третият сезон на True Tales продължава с пълна сила. Предстоят още много запомнящи се събития – вечери посветени на Grant’s, споделените мигове и истинските истории.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !