Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Андреа пропя и на арабски

отпечатай новината

23.05.2013 13:40 | Видян 2425 пъти | Гласували 1

Андреа пропя и на арабски

Новият проект на родната фолк изпълнителка вече е факт и може да бъде чут от феновете й. „Hayati“, както се казва песента има изцяло поп звучене, а в нея Андреа отново изненадва почитателите си, тъй като пее на английски и арабски. Парчето е създадено специално за изпълнителката от популярната румънска група Akcent и е продуцирано от най-голямата тамошна музикална компания Rоton Music.

„Hayati“ е вторият проект, който звездата реализира заедно с румънски продуцент и по всичко личи, че блондинката ще продължава да работи съвместно с колегите си от съседна Румъния, тъй като общите им проекти се радват на голям успех, както у нас, така и зад граница.

Любопитен факт, е че от началото на тази година, Андреа вече има три музикални проекта на пазара, като всеки един от тях е на различен език. Сръбското й парче със Cvija се превърна във фаворит на меломаните там, а пък песента „Лош герой“, която звездата създаде заедно с румънския композитор Кости се превърна в тотален хит у нас и вече си спечели челно място в класациите за топ парче на лято 2013.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !