Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Ева Лонгория стана висшистка

отпечатай новината

26.05.2013 09:00 | Видян 2213 пъти

Ева Лонгория стана висшистка

Актрисата Ева Лонгория завърши магистърската си степен в Калифорнийския университет, пише "Сън". Звездата, която нашумя след участието си в сериала "Отчаяни съпруги"  в последните няколко години изучаваше историята на хората с латински корени в САЩ в рамките на обучението по чикано науки. След като завършила дисертацията си, Лонгория била поканена да получи дипломата си на церемония със завършващите студенти тази седмица, научи Lifestyle.bg.

"Днес е голям ден!!! Много съм развълнувана, че получавам магистърската си степен по чикано науки. Човек никога не е прекалено стар или прекалено зает, за да продължи образованието си!", написа Ева в Туитър.

Нейната колежка от "Отчаяни съпруги" Марша Крос я поздрави за успеха й: "Огромни поздравления за завършването ти днес!!!! От Кан до Кеп и Гаун, ти наистина си значима". Красивата брюнетка излетя за Калифорния, за да присъства на церемонията по връчването на дипломите, след като по-рано тази седмица премина по червения килим на кино фестивала в Кан, където направи истински фурор с татуировката на кръста си, която изскачаше през дантелената й златна рокля с изцяло гол гръб.

Снимка: thesun.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !