Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Най- красивата нашенка в САЩ е двойничка на Нина Добрев

отпечатай новината

28.05.2013 12:45 | Видян 2457 пъти

Най- красивата нашенка в САЩ е двойничка на Нина Добрев

Невена Чалова спечели конкурса "Мис Българка в САЩ 2013'', който се проведе преди ден в "Метрополитън Павилиън'' в Ню Йорк.

Красавицата, която е родом от гр. Хисаря, живее в Чикаго от няколко години. Тя успя да плени журито с изпълнение на българска народна песен, пише inews.bg.

20-годишната чаровница е студентка в частния университет DePaul в Чикаго и си пада по екстремни спортове като парашутизма, разказа в. "Монитор". Невена грабна 5000 долара и дизайнерски обувки.

За победителката има осигурено от спонсори посещение в България, по време на което ще прекара 5 дни във Варна и още толкова в Пловдив.

"Никога не е правилно да обвинявате хората за собствените си грешки. Опитайте да поискате прошка, когато има защо, и се изправете срещу най-големите си страхове", обърна се към журито хубавицата.

Тя сподели, че нещото, което ѝ доставя най-голямо удоволствие, са скоковете с парашут. Невена няма фикс идея да трупа бройки за "Гинес", но приема с отворени обятия всяка покана за купон с голяма доза адреналин.

Сред публиката на конкурса тръгна приказката, че победителката поразително прилича на звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев. "Моля ви, не правете подобни сравнения. Аз харесвам Нина, но смятам, че тя е постигнала прекалено много за кратко време. Ако бъда поне толкова позитивна и чаровна колкото е тя, бих била щастлива", каза младото момиче на журналистически питания дали смята, че има общо с българката с канадски произход.

Един от членовете на журито на конкурса беше Лаура Чуканов, Мис Юта и 4-то място на "Мис Америка 2009".

Снимка: Стоян Михов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !