Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Славена се запали по бокса

отпечатай новината

01.06.2013 09:00 | Видян 1293 пъти

Славена се запали по бокса

В последния месец Славена се увлече сериозно по бокса. Изпълнителката на Diapason Records тренира за удоволствие, винаги когато има свободно време.

Певицата на „Точно ти” признава, че макар досега да не се е занимавала с никаква дисциплина, следи различни събития от областта на спорта. Интересът й към тази сфера, разбира се, е подсилен и от човека до нея – футболиста Алек Манолов.

Увлечението й по бокса се породило изведнъж, когато попаднала в залата и наблюдавала отблизо една тренировка. „Дотогава винаги съм мислела този спорт за мъжки и никога не ми е хрумвало да се занимавам с него.”, признава брюнетката. „Предложиха ми, обаче, да опитам и ми демонстрираха някои от най-основните неща. Оказа, че ми допада страшно много.”, каза още тя.

От този случай Славена започнала да се упражнява в залата тогава,  когато е свободна и  признава, че се чувства чудесно. „Боксът е прекрасен начин да изразходиш негативната енергия. Чувствам се страхотно тонизирана след като сляза от ринга.”, сподели тя.

Изпълнителката на Diapason Records е категорична, че покрай новата си страст в никакъв случай няма да изостави музиката и обещава съвсем скоро да зарадва почитателите на попфолка с нова песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !