Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Тони си тръгна от "Къртицата"

отпечатай новината

31.05.2013 09:00 | Видян 2159 пъти

Тони си тръгна от

Тони отпадна от "Къртицата". Бизнесменът изгуби в теста за оставане в шоуто от Марина, тъй като даде по-малко верни отговори на въпросите за самоличността на Къртицата. Той бе заподозрян за предателя в групата от зрителите, а бургазлийката - от заселниците в Базата. Въпреки че от самото начало на риалитито Тони изглеждаше подозрителен за много от феновете на предаването, той призна, че не е Къртицата, но тази роля му се струва много привлекателна, пише vsekiden.

Марина събра равен брой копия пред себе си като този на Кирил Ефремов. Затова двамата се изправиха в директен двубой един срещу друг. Ръцете им бяха вързани с въженца, а те трябваше да ги развържат, използвайки само зъбите си. Актьорът бе по-бърз и затова не му се наложи да се явява на теста.

На обаче Марина й се наложи да влезе в ромското семейно гнездо на Валя и Моро по-малко от два часа след като разбра, че присъствието й там преди седмица е развълнувало прекалено много горещата кръв на Моро. Той се закани да я "запознае" със своето "25-сантиметрово черно кларне". Когато разбра за желанието му, половинката му Валя така се ядоса, че реши да си ходи в Златица. Тя избухна в плач и обвини Марина, че е виновна за това, че мъжът й откровено си пада по нея. Въпреки това обаче, когато се наложи да посрещне барманката, ромката я прие с отворени обятия и й каза, че много я обича.

В Базата на "Къртицата" за една седмица влезе фолк певицата Десислава. Тя ще участва във всички мисии заедно с останалите участници в шоуто. Марина сподели искреното си съжаление, че трябва да остане извън общото пространство, точно когато Десислава ще е там, защото много я харесва и иска да се запознае с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !