Млада жена изнасилвала момче под 13 г...

В Англия се проведе съдебен процес срещу жена от Лийдс,...

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Александра Тюркмен отсвири Явор Бахаров

отпечатай новината

31.05.2013 17:30 | Видян 4336 пъти

Александра Тюркмен отсвири Явор Бахаров

На Явор Бахаров не му върви в любовта. Особено след като Луиза реши да се разделят преди година. Сега същата крачка направи и дъщерята на покойния бос Филип Найденов-Фатик  Александра Тюркмен, с която имаха няколкомесечна авантюра. Приближени до момичето разкриват, че тя трудно приемала безгрижността му и предпочела да си потърси  по-зрял и стабилен мъж, пише Супер 19' в новия си брой, който излиза в понеделник, 3-ти юни.

"Опитите му да бъде примерен и безпорочен не се получиха и затова двамата се разделиха", издават от обкръжението на Бахаров. За момента Явор и Алекс не са обявили официално раздялата си, но тя била факт още преди две седмици. За това свидетелстват и соло появите на актьора в последно време.

По светските партита той движи в компания на приятели, а не както обикновено с любимата си Александра. Звездата от Недадените се появи с авери на бирено парти в столичния Paradise Center. Според по-наблюдателни гости на купона актьорът изглеждал тъжен и видимо се опитвал да преживее поредния си крах в любовта. Явор и Александра за първи път демонстрираха връзката си на премиерата на сериала Недадените, в който участва и младият актьор. Тогава къдрокосият артист държеше за ръка 20-годишната хубавица от богатата и известна фамилия, което беше достатъчно, за да стане ясно какви са отношенията им. Двамата се запознават преди няколко месеца чрез общи приятели от НАТФИЗ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !