Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Нина Добрев плаче за Иън

отпечатай новината

03.06.2013 11:15 | Видян 2350 пъти | Гласували 1

Нина Добрев плаче за Иън

Нина Добрев се разстрои и разплака при среща с бившия си  Иън Сомърхолдър. Двамата актьори, които сложиха край на връзката си неотдавна, се събрали на една сцена заради професионални ангажименти, научи Супер 19'.

Нина и Иън трябвало да представят новата програма на телевизията, за която снимат и общия си сериал Дневниците на вампира. Според очевидци след като свършили с презентирането актьорите намерили малко време насаме и си поговорили очи в очи.

Нина дори се просълзила и изглеждала много тъжна, разкриват още очевидци. Въпреки това излезе информация, че именно Добрев е била шута на Иън, след като той публикува двусмислено съобщение в социалната мрежа, което гласеше: "Хората се променят и забравят да си го кажат".

Двойката Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се раздели след близо 3-годишна връзка, но споделиха, че ще останат приятели и това няма по никакъв начин да попречи на общите им професионални ангажименти. Нина и Иън продължават да изпълняват работните си ангажименти заедно, въпреки че вече не са емоционално обвързани.

Те представиха програмата на телевизията, за която снимаха известния сериал Дневниците на вампира. Според очевидци двамата не минали заедно по червения килим, но поговорили след края на презентацията. Двамата актьори ще продължат да снимат заедно в две от главните роли на поредицата - на Деймън Салваторе и Елена Гилбърт.

Снимка:бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !