Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Пуснаха първата бг резервационна система

отпечатай новината

07.06.2013 16:45 | Видян 1267 пъти

Пуснаха първата бг резервационна система

Туристическа агенция Европейска ваканция ЕООД представи официално IT платформата Book In Bulgaria – първата българска онлайн резервационна система, включваща безплатен софтуерен модул за управление на хотели и безплатна реклама. Платформата представлява пълноценна система за управление на хотелските резервации и настаняване, която може изцяло да отговори на нуждите на един малък или среден по големина хотел, съобщава Дневник. Решението включва редица удобни функции за ръководителите на хотели. Системата може лесно да се интегрира с други хотелски софтуерни продукти, пише списание Гранд хотели.

Хотелският софтуер е част от IT платформата за хотелски резервации Book In Bulgaria. Това е необходимо, за да работи платформата в реално време и позволява на мениджърите на хотели да улеснят значително своите ежедневни дейности в управлението на резервациите. Тя е лесна за използване от неспециалисти – не е необходимо да се влиза ръчно, за да се променя заетостта на хотела, нито да се запазват (блокират) специални стаи за посрещане на заявките от Book In Bulgaria.

Платформата е гъвкава и изцяло съобразена с реалната заетост на хотелите. Тя се свързва автоматично с хотелския софтуер (както със собствения модул на компанията, така и с други хотелски системи) и след лесен процес на регистрация платформата вече работи и резервациите започват да пристигат. Предимство на Book In Bulgaria е, че има отделни таргетирани сайтове, насочени към туристи от България, Русия, Румъния и страните от ЕС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !