НиЛо в страстна целувка с Ники...

Николета Лозанова обича да привлича вниманието върху...

Мечтите стават реалност в премиерния...

Бразилската теленовела, достигнала до 160-милионна...

Излагат Стела със скрита камера

отпечатай новината

07.06.2013 17:00 | Видян 4647 пъти

Излагат Стела със скрита камера

Анонимен донос срещу най-скандалната участничка в "Денсинг старс" - Стела Ангелова заля медиите днес. Към доноса беше прикрепено и видео, заснето със скрита камера, с което трябва да се покаже, че бившата художествена гимнастичка е агресивна и псува екипа си, пише Блиц.

"Стела е най-грубият и непоносим участник в предаването "Денсинг старс". Тя подражава на образа на разглезена звезда, която не спира да проявява капризи и да обижда всички наоколо", пише в анонимката. Нейна запазена марка била да изнервя всички останали участници точно преди важните им изяви на сцената, да им отправя обидни квалификации и подигравки, с цел да ги разконцентрира максимално преди ефир и да подкопае самочувствието им. Напоследък каскадьорката явно съвсем е влязла в ролята на холивудска звезда, тъй като започнала да говори на екипа на предаването на английски език.

"От няколко дни между участниците се разпространява любителски запис, на който Стела обижда предаването и екипа, маниерничейки на английски език и вкарвайки доста нецензурни изрази в речта си", пише още в сигнала.

От самото начало на "Денсинг старс" редакторите имали задачата да дебнат звездата за издънки. Те давали задачи на подчинените си в екипа да провокират Стела и да записват всичките й истерии или по-груби изказвания. Ако се налагало дори и тайно, пише още Блиц.

Целта била Стела да бъде дискредитирана и първо участниците и журито да бъдат настроени срещу нея, а след това и зрителите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !