Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джаро продавал фалшиви картини

отпечатай новината

10.06.2013 09:00 | Видян 1591 пъти

Джаро продавал фалшиви картини

Актьорът Михаил Билалов, познат повече като Джаро от кримката Под прикритие, сподели, че когато емигрирал във Франция преди 20 години, се препитавал като продавал фалшиви картини по улиците. "Не съм емигрант по душа и тук в България ми беше добре. Участвах в проект обаче, който ме отведе във Франция. Не мислех да замина, но гаджето ме тогава ме натисна", разказа актьорът за решението си да се отправи за чужбина, пише 19'.

Във Франция Билалов опитал различни професии, разказа той в предаването Тази неделя пред Лора Крумова. Наложило му се да стане готвач без да има солиден опит в тази професия. Той до такава степен усвоил занаята, че станал и главен готвач. Докато бил в странство, създал и семейство. Срещнал жената на живота си, която е японка, и му се родили деца, хвали се артистът.

Тези дни пък стана ясно, че ще има четвърти сезон на хитовия криминален сериал Под прикритие, а доказателство за това е първата официална визия на продукцията, която се появи във Фейсбук. Постерът разкрива информация за предстоящите дати в курорта Свети Влас, Варна и Пловдив, на които ще се проведат прослушвания за нови лица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !