Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Веселина с грамота от „Фолк фест – Валандово” 2013

отпечатай новината

10.06.2013 13:15 | Видян 2323 пъти

Веселина с грамота от „Фолк фест – Валандово” 2013

Веселина взе участие в един от най-утвърдените фестивали за македонски песни „Фолк фест – Валандово” тази събота (8 юни). Младата изпълнителка на Diapason Records получи специална грамота от престижния форум.

Талантливата българка се включи в конкурсната вечер, в която се съревноваваха общо 24 песни. Тя се представи с композицията „Побараj ме” по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски и текст на Драган Таневски.

Самата Веселина не крие задоволството си от участието в популярния фестивал. „За мен като млад изпълнител беше изключително преживяване да се изявя на една сцена заедно с някои от най-големите звезди на македонската музика и то на такъв форум, който съществува от почти 30 години.”, сподели малко след завръщането си Веселина. „За мен беше огромно признание, че бях поканена да участвам и разбира се, съм безкрайно доволна, че бях отличена и с грамота. Все пак аз съм още съвсем в началото на своята професионална музикална кариера и бях абсолютен дебютант на фестивала, така че няма как да не съм щастлива от всичко случило се във Валандово.”, допълни още чаровната фолк дива. Песента „Побараj ме” получи награда за аранжимент, която отиде при Бобан Мойсовски.

По време на фестивала Веселина успя да си поговори и да обмени опит с някои от известните изпълнители в нашата западна съседка, които също бяха участници във фестивала. „Запознах се с много колеги от Македония и останах очарована от прекрасното им отношение към мен. Надявам се, че ще имаме поводи да се срещаме и на други концертни сцени.”, каза тя.

Младата певица издаде, че ще зарадва почитателите на хубавата музика и с видео към песента „Побараj ме”, което скоро ще се завърти в ефира на FEN TV Full HD.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !