Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Заляли Златка Райкова с урина!

отпечатай новината

10.06.2013 15:30 | Видян 4580 пъти

Заляли Златка Райкова с урина!

Чаша урина, лисната в лицето на Златка Райкова, е предшествала зверския мутренски бой в чалга заведението "Час пик" в Несебър, при който сериозно пострада плевенския гангстер Камен Балбузанов - Куката, разкрива Всеки ден.

Във фаталната за Камен Куката нощ той пристигнал с два джипа "Мерцедес" G класа със софийска регистрация и с джип "Порше Кайен" заедно с десетина приятели и със Златка Райкова под ръка. Компанията на плевенския екшън герой, оцелял в няколко атентата, окупирала ВИП сепаре в дискотеката, за да гледа участието на Азис.

Съседните две сепарета били заети от Митьо Очите, дясната му ръка  Станимир Додов - Стамбата и поморийския злодей Христо Широков - Широката , на когото морските легенди приписват авторството на дузина убийства. В компанията на гангстерите били видни общински съветници от Несебър, както и шефът на РИОСВ - Бургас Бойчо Георгиев, пише още Всеки ден.

"Двете компании започнаха да се гледат на кръв още в полунощ след първите изпити чаши  уиски. Хората на Митьо Очите провокираха мелето, явно надъхани от него.  По едно време Станимир Додов - Стамбата привика диджея и го накара да поздрави на микрофона Русата Златка. Диджея го направи, а Камен Куката и хората му започнаха да гледат лошо, но не реагираха", свидетелства човек от персонала на заведението.

Първите искри проблеснали към 3 часа след полунощ, секунди след като Митьо Очите си тръгнал, придружаван от десетина гардове и от несебърските общинари. Тогава солидно пияните "лейтенанти" на Димитър Желязков започнали да замерват с кубчета лед Камен Куката и сътрапезниците им.

Наркобаронът Стамбата отново привикал диджея, като този път го накарал да поздрави Златка Райкова с думите: "За Златка, която прави най-добрите свирки на Балканите". Диджеят се уплашил и се скрил в тоалетната.

След него тръгнал Христо Широката , който се върнал след две-три минути, носещ водна чаша, пълна догоре с…урина. разказва очевидец. Страховитият бодигард на Митьо Очите демонстративно се приближил до масата на Камен Куката и лиснал пикнята в лицето на Златка.

"Тогава започна боят – Камен Куката скочи и удари Широката, но онзи е огромен и дори не трепна от удара. Секунди по-късно вече се биеха над 40 човека – хвърчаха маси и столове, чупеха се бутилки. Стамбата налетя на Камен Балбузанов с бутилка уиски и строши шишето в главата му. Не е вярно, че Куката е посечен с мачете, удариха го с бутилка. Един от гардовете на Стамбата действително извади меч, но не нарани никого с него – оттам сигурно са се заблудили хората…", образно описва бруталното меле сервитьор от "Час Пик".

По думите му хората на Куката и Златка Райкова през цялото време си стояли кротко и избягвали пререканията, но моментът с урината прелял чашата. Камен Куката бил откаран по спешност, но малко по-късно са го извели от болницата, като са го транспортирали за родния си град Плевен, където е хоспитализиран.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !