Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ива Софиянска чака бебе през ноември

отпечатай новината

11.06.2013 13:15 | Видян 3936 пъти

Ива Софиянска чака бебе през ноември

През миналия уикенд Ива Софиянска и синът на Васил Божков – Антон, си казаха официално "да" и вече са съпруг и съпруга. Няколко седмици преди сватбата им се понесе мълвата, че двамата очакват първото си дете. Колежката на Ива от предаването ВИП новините по Нова ТВ Нели Атанасова, обяви официално, че Софиянска ще става майка.Нели честити сватбата на Ива и Тони, и сподели със зрителите, че съвсем скоро семейството ще има повод за още една радост – появата на първородното им дете. Бебето се чака през ноември, пише Супер 19'.

Кума на младото семейство стана голямата сестра на Ива - Елена. Връзката на Софиянска с Антон Божков продължава повече от 5 г. Първата официална поява на двойката бе сред публиката на футболната среща на ОФК Сливен и ЦСКА през 2008 г. Оттогава започват и спекулациите, че двамата се разделят и събират няколко пъти. От миналата година Ива работи в Нова ТВ. Тя беше репортер във ВИП Новините, след това в предаването Студио ВИП, а после се включи в сутрешния съботно-неделен блок на телевизията Събуди се. Софиянска учи журналистика в престижен лондонски университет. Именно в британската столица Ива се запознава с Антон.Тя попада в телевизията още 16-годишна като водеща на тийнейджърското шоу на Канал 1 Мело тв мания. Преди 4 години през ваканцията си Софиянска изкара и неплатен стаж в неделното шоу Нека говорят по бТВ.

Няма родител, който не се е замислял въпроса как да кръсти детето си. Едни спорят месеци наред, други правят проучвания със значението на различните имена, трети знаят как ще се казва отрочето им още преди да са го запланували. Няма спор, че изборът на име на бъдещия ни наследник не е никак лесен. Все пак името е част от живота на човек, а според някои учения името определя и съдбата – спорен факт, който обаче доказва колко голямо значение отдаваме на избора на име.

Според вътрешен човек в известните фамилии  вече тече ожесточен спор на кой ще бъде кръстено бъдещото бебе на Ива и Антон. Бащата на Ива, бившия столичен кмет Стефан Софиянски държал много детето да носи неговото име. Той имал сантимент към своята дъщеря и искрено се надявал, че желанието му ще бъде уважено. Само че на подобно мнение бил и един от най-богатите българи Васил Божков, за когото това ще е първо внуче. Предприемачът се оправдавал с тезата, че Софиянски вече има внучета, които носят неговата буква. Бащата на Антон искал бъдещия наследник да бъде гордост за фамилията и затова да бъде кръстен на него. Така щяло и да му върви в живота, тъй като неговото име било на кадем. Как ще завърши този спор ни предстои да разберем към края на годината, когато живот и здраве на бял свят ще се появи рожбата на Ива и Антон Божков. В светските среди от сега залагат кой от известните дядовци ще успее да надделее при решението как да се казва бъдещото бебе.

В последните дни пък се шушука, че Ива Софиянска и Антон ще живеят в имот за 3 млн. евро във Великобритания. Двамата се запознават тъкмо в Лондон, където живеят заедно от 5 години. Богатият татко на младоженеца е осигурил лъскавото местенце за двойката, която тепърва ще свие гнездо. Младите наследници на известните фамилии ще се ширят в баровски апартамент в лондонския квартал Канари Уорф. Те вече са започнали с обзавеждането му, издали близки до двамата млади. Кварталът се населява от устремени към върхове в кариерата, които имат време само за по бира след натоварения си делничен график. Деловият квартал е основен конкурент на финансовия център - Лондонското сити. Сградите са строени преди по-малко от 20 години, повечето са високи и супер модерни.

Тази седмица пък младоженците ще се отправят на сватбено пътешествие, за да се насладят на уединението си след официалното бракосъчетание. Двамата упорито крият към коя точка на света ще се отправят. Едната версия е, че ще ги приюти тузарският курорт Палма де Майорка, където смятат да останат за месец. Клюкари пък разправят, че дестинацията ще бъде Сен Тропе и Френската Ривиера.

"Благодаря на всички приятели, които споделиха невероятния ден с мен! Беше незабравимо!", написа Ива Софиянска на профила си във Фейсбук, което предизвика дъжд от позддравления, сред които и такива от Холандия. "Честито, госпожа, добре дошла в клуба", пишат приятелките на Ива в социалната мрежа. Тя покани на сватбата си колеги от Нова ТВ и се снима с тях за спомен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !